Min spesialisering

Frk.Fryd er interiørdesigneren som brenner for faget sitt – og for sine kunder. Med entusiasme, profesjonalitet og en god dose lekenhet, hjelper jeg deg å skape interiørdesign som både er funksjonelt, personlig og vakkert å hvile øynene på. Velkommen til en hyggelig interiørprat med meg i mine lokaler eller hjemme hos deg.

Hva jeg gjør

Interiør design

Frk.Fryd tilbyr forskjellige typer bistand innen interiør. Jeg skreddersyr løsninger tilpasset ditt behov og budsjett.

Jeg kan hjelpe deg med alt fra 3D- og 2D tegninger, stemningscollager og fargevalg til møbleringsforslag, plassutnyttelse og dekor. Helt ned til de små detaljene som skaper et hyggelig miljø for deg og de rundt deg.

Noen ganger er det bare små grep som skal til for å fornye en bolig, et rom eller et miljø. Med et friskt og profesjonelt blikk kan jeg tilføre det lille ekstra og oppnå en helhet tilpasset ditt budsjett. Jeg er oppdatert på trender og har solid produktkunnskap – det vil du som kunde dra god nytte av i prosessen.

View Service

Boligstyling før salg

Komplett styling

Planlegger og gjennomfører en komplett styling av boligen din med møbler, gardiner, tepper, bilder, lamper og annet interiør, slik at boligen fremstår så innbydende som mulig. Skaper helhet og en rød tråd gjennom alle rom, og gir deg et smakfullt og samtidig nøytralt hjem som appellerer til den riktige kjøpegruppen

View Service

Kjøkkendesign

Kjøkkenet er møtepunktet og den sentrale delen av ethvert hjem, og dette området blir stadig viktigere, sammen med innredningen av det.Jeg tegner kjøkkenet for deg hvis du ønsker.

Systue

Frk.Fryds systue stiller med mange års erfaring i bransjen, og leverer kun kvalitet til mine kunder. Fornøyde kunder er min beste reklame, og derfor skreddersyr jeg ideer og løsninger til deg.

Belysning

Et godt lys kommer som regel ikke av seg selv, men må planlegges. Et dårlig lys derimot, dukker ubedt opp og er like slitsomt som dårlig musikk.
Jeg lager belysningsplan om det er ønskelig.

Her forvandles tanker til virkelighet.

Som interiørkonsulent og designer planlegger jeg gode og funksjonelle løsninger for innredning av rom, alt fra private hjem til bedriftslokaler.

Service

Åpningstider

Mandag etter avtale
Tirsdag etter avtale
Onsdag 09-16
Torsdag 09-17
Fredag 09-16

Butikken

Butikk og showrom finner du i Sentrumsvegen 6 i Vennesla.

Kreativ Design

En kreativ prosess er den fasen hvor du lar deg inspirere og jobber frem ideer.

Interiør

Jeg gir deg et unikt og personlig uttrykk basert på min omfattende kunnskap

Budsjett

Jeg hjelper deg med å oppgradere uten de store kostnadene

Plantegning

Jeg ønsker at alle mine kunder skal kunne visualisere sitt prosjekt så godt som mulig før oppstart, og tegner plantegninger både i 2D og 3D. Pris på forespørsel.

Hva mine kunder sier

Siste Nytt

07/01/2020

by Monica Uglehus

0 Comments

Ukategorisert

En tur i Jungelen

Det er alltid stor stas når det slippes nye kolleksjoner i tekstil verden. Trendene fra catwalken er som oftest ute et år…

Continue Reading

26/03/2020

by Monica Uglehus

0 Comments

Ukategorisert

Corona, hjemme og inne

Det er tøffe tider for så mange. Hverdagen har blitt snudd helt på hodet, og begrensningene står i kø. Men det er…

Continue Reading