Det er tøffe tider for så mange. Hverdagen har blitt snudd helt på hodet, og begrensningene står i kø. Men det er likevel en yrende optimisme som råder synes jeg. Heldigvis! Det blir jo ikke lettere om vi svart maler situasjonen. 

I min bransje er det økende etterspørsel. Folk er hjemme. Lande grensene er stengt og hytta får stå i fred. Vi får tid til å gjøre endringer i hjemmet. Vi får tid til å male den veggen vi lurte på om vi skulle tatt i høst. Vi får lyst til å stelle og ikke minst pynte litt rundt oss. så 

Det er ikke nødvendigvis så utrolig mye man trenger gjøre for å lage litt forandring hjemme heller. Og du kan gjøre det på budsjett i tillegg 🙂 

 

Her har jeg malt en gammel stol, slik at den fikk en lite facelift. Dempet sort fra Jotun. Skapet er malt i 7500 Aske. I tillegg har det fått nye håndtak i lær. Dette er jo enkel jobb, og gøy når man ser resultatet så raskt.

kjempe enkel krans å lage

Hva med å lege en krans eller dør pynt til inngangspartiet ditt,? Bruk det du har i hagen din, eller ta deg en tur å plukk noen greiner du kan bruke. Her har jeg brukt bjørke kvister til å lage et hjerte. Knyttet det sammen med ståltråd, og «fyllt ut» med eføy. Du kan jo nesten bruke hva som helst av grønt. Men husk at noen arter visner ganske raskt, slik at det er lurt å bruke noe som ser litt ok ut selv i tørket tilstand… eller du kan lage et nytt om 14 dager.. 😛

DIY – lampe

Et tredje forslag i «hjemmeværende» tiden, er å lage en lampe. I dette tilfellet fant jeg en morsom en. Kratig ståltråd eller tynne sveisepinner kan også brukes til å forme «blader. Klipp ut av stoff i lett lin en passelig fassong til «bladet» du har laget i ståltråd, og sy for hånd med nål og trå fast stoffet. Dette er kjempe enkelt, og du fester bladene dine i ledningen over lyspæren. Morsom over et bord, en kjøkken øy eller midt i taket i et barnerom – da kanskje med forskjellige farger. Jeg fant ideen hos https://www.instagram.com/p/Bw2YIouAdrm/

Og stoff til dette finner du selvsagt hos Frk Fryd … 🙂

Lykke til og lag deg en god dag!