Det er alltid stor stas når det slippes nye kolleksjoner i tekstil verden. Trendene fra catwalken er som oftest ute et år eller to før vi ser det i interiøret. Denne våren er det dyreprint og mix og match med mønster og strukturer hvor inspoen kommer fra naturen, og da i hovedsak jungelen og savannen.

Paletten har blitt mye mer brun og jord aktig enn på lenge. Det grå er mer eller mindre «ut». Det er tillatt å blande sammen mønster og strukturer som spiller mer på mønster i nyanser enn i kontraster, selv om det sorte henger med og snakker mer tydelig.

Sjekk ut noen bilder for inspirasjon. Dyremønster er hot, og jungelen trekkes rett inn i stua, eller på soverommet, selv om du bor midt i tjukkeste byen. Noen stoffer er matte og sndre blanke. På samme måte som vi i jungelen også finner matte tre stammer og blanke blader. Grov matt sand sammen med klart blankt vann. Spennende.

Mange har skinn sofa i stuen sin. Så ta en titt på hva som ville passe bra til Jungel stilen

Eller har du fått deg en velur sofa nylig ? Garantert fin sammen med litt jungel og her kommer tips til teppe også. «lohals» fra IKEA

På de tre siste bildene har jeg funnet lamper som kan passe inn i jungel stilen din. Er det litt tunge farger, skal du gå for glass lampen eller elementer. Den midterste lampen er en bordlampe på led lys og batteriene holder 6 døgn om den står på 24/7 . Festlig lampe som også kan være gave til folk med hytter uten strøm.

Lampen til høyre er litt art-deco. Passer over bord eller kjøkken øy. Super fin matt finish både i det sorte og på gull delen.

Så … er du klar for litt jungel stil, og natur elementer inn i heimen ?